Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

12. Ποιος ισχυρίστηκε ότι τα αγάλματα έχουν ζωή μέσα τους;

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

8 σχόλια:

  1. Κατα τα άλλα υποτίθεται οι χριστιανοί ήταν πάντοτε υπεράνω ειδωλολατρείας κι όλων αυτών!Έλεος τι υποκρισία! Β.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες "υποκρισία", όχι μόνο στην ειδωλολατρία, αλλά σε όλες τις εκφάνσεις της!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Άθεε!.Άν έχω ενημερωθεί καλά σήμερα έχεις γενέθλια!.Β.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα δεν προσκυνάνε καλαίσθητα αγάλματα. Προσκυνάνε πτώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πτωμολαγνεία!
      Έτσι τιμούν αυτοί τους ανθρώπους που υποτίθεται αγαπούν! Μακάβρια αρετή!

      Διαγραφή
  4. Οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε με τίποτα για ειδωλολατρεία,μισαλλοδοξία και για καταστροφές ναών,αυτοί είναι ειδικοί στις καταστροφές γκρέμισαν τόσους αρχαίους ναούς μεγάλης ιστορικής αξίας,σκότωσαν τόσους,ενώ κατα τη διάρκεια της χιλιόχρονης δικτατορίας του ο χριστιανισμός η "θρησκεία της αγάπης'' δολοφόνησε πολλούς κι έκαψε στην πυρά πολύ κόσμο,απαγόρευσε βιβλία,προ του διαφωτισμού σκότωσε όσους αντιδρούσαν και υπηρετούσαν την επιστήμη και τον υλισμό,και γενικά είχε όλα τα ''καλά'' μιάς δικτατορίας.Το μοναδικό καλό βέβαια ήταν ότι προετοιμάστηκε το έδαφος για τον διαφωτισμό και τη γαλλική επανάσταση.Γενικώς όταν η κοινωνία προχωρίσει ξεπεράσει το υπάρχον σύστημα που γεννά φτώχεια,πολέμους,ανεργία,εξαθλίωση,όταν θα υπάρχει πραγματική ισότητα,κανονική παιδεία,ένα κοινωνικό κράτος πρόνοιας της προκοπής,όταν και τα μυαλά των ανθρώπων θα είναι κάπως αλλιώς,κομματάκι δύσκολη προοπτική αλλα εφικτή!,όταν θα έχουν αποτινάξει διάφορα αντιδραστικά υπολλείματα,μόνο τότε θα αποτιναχτεί απο την κοινωνία,απο τα κεφάλια των ανθρώπων η θρησκεία,όλες οι θρησκείες,η εκκλησία,ο θεός,οι θεοί,κάθε άλλη υπερφυσική ανοησία και θα ξεπεραστεί ο αντιδραστικός ξεπερασμένος και παρωχημένος ιδεαλισμός.Β.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, έτσι ακριβώς αν και ο χριστιανισμός δεν ήταν η αιτία να προετοιμαστεί ο διαφωτισμός. Αυτός έπρεπε να γίνει τον δεύτερο αιώνα, στην β' Σοφιστική, όμως πρόλαβε ο χριστιανισμός και έφερε τον Μεσαίωνα. Έπρεπε να περάσουν 1500 χρόνια για να ξεπεραστούν οι αντιθέσεις και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις του Διαφωτισμού!
      Άντε, ας πάμε τώρα διακοπές, με μαύρη καρδιά που στην Γάζα σκοτώνουν παιδιά. Εκεί να δούμε πότε θα έρθει ο Διαφωτισμός! Καλό Καλοκαίρι! Τα λέμε τέλος του Αυγούστου πια!

      Διαγραφή

Η γνώμη του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα