Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κατάλαβέ το: ή περήφανα θα πετάς ή ταπεινωτικά θα σέρνεσαι!


Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Έρπω σημαίνει «σέρνομαι» και μεταφορικά σημαίνει «φέρομαι δουλικά»

4 σχόλια:

  1. Πιστεύω είναι το ομορφότερο πλάσμα της γης,που παριστάνει την αναγέννηση,την ελευθερία,μεταμόρφωση όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας βέβαια!

    Για φαντάσου για όλους όμως ζωή στον ήλιο μόνο για 1ημέρα, αδικία μεγάλη :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αίσθηση του χρόνου είναι διαφορετική στο κάθε είδος. Όμως στο θέμα, δεν μας αφορά αυτό. Το θέμα είναι αλληγορικό και αναφέρομαι στους ανθρώπους.

      Διαγραφή
  2. Ε,εεε...εμ, γειάσου καλέ μου...ε,εμ έχεις δίκιο όπως και πάντα άλλωστε-ε,εμ..ναί υπάρχουν όμως και κάτι δίποδα,τέρατα που αρέσκονται στο να αποκαλούν τον εαυτό τους..'άνθρωπο' (που α υ τοί είναι τρίσχειρότεροι πιο χαμερπείς,και ελλεϊνότεροι, για'μένα και πιο γλειώδεις,και αηδιαστικότεροι,και πιο εμετικοί) ακόμη και από ένα αληθινό σκουλικάκι!!!(που στο κάτω δ εν έχει πειράξει και πο-τέ κανέναν οκ?) άλλο α ν οι άνθρωποι,έχουν συνηθίσει να αηδιάζουν στη θέα του)....αυ τοί μπορεί να μ ην έχουν την όψη, σκουλικιού αλλά α υτοί όμως έχουν...΄σκουλίκια' στη ψυχή τους που αυ τό είναι αηδιαστικότερο,και τρίσχειρότερο πιστέυω..και α υτ οί έχουν βλάψει και βλάπτουν με κάθε τρόπο,τους γύρω τους διαρκώς..σε αντίθεση με τα αληθινά σκουλικάκια,που ούτε έχουν βλάψει κανέναν αλλά και που 'κοιτάνε'τη δουλειά τους και δ εν ενοχλούν και πο-τέ κα νέ ναν!!..ε,εμ πάντως έχεις πο-λύ δίκιο στο ξανά-λέω!!!(όπως και πάντα άλλωστε),φιλάκια πολλά...μετά από πολλές μέρες απουσίας...μου'λείψανε τα ποστάκια σου!!!χαιρετώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ... καλοκαίρι Αθανασία, πάμε και για κανένα μπάνιο.
      Όπως πιο πάνω είπα, αλληγορικό το θέμα μας!

      Διαγραφή

Η γνώμη του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα