Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

8. Θρησκευτικός ακρωτηριασμός σώματος και ψυχής

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

7 σχόλια:

  1. Οταν η μα....κια σε χτυπησει στο κεφαλι ο γυρισμος ειναι δυσκολος.Δεδομενης ολης αυτης της πλυσης εγκεφαλου και των περιορισμων που μας βαζει η φυση και οι κοινωνικες συνθηκες,διοτι ο ανθρωπος δεν ειναι μονο βιολογικο αλλα και κοινωνικο ον,δεδομενων λοιπον αυτων αναρωτιεμαι κατα ποσο υπαρχει πραγματικα αυτο που λεμε ελευθερη βουληση,δεν ξερω ειναι πολυ πολυπλοκο οπως και ο ανθρωπινος ψυχισμος.Καλο βραδυ. Β.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασμένο σε βρίσκω. Πραγματικά ο άνθρωπος δεν είναι μόνο βιολογικό αλλά και κοινωνικό ον. Χαίρομαι που την πολυπλοκότητα αυτή μέσα στην κοινωνία την συνέδεσες με την ελεύθερη βούληση και τον ανθρώπινο ψυχισμό. Πραγματικά διαλεκτική αντιμετώπιση! Εύγε!

      Διαγραφή
  2. Τι ήθελα και άνοιξα την εικόνα??
    Αποτρόπαιες οι πράξεις τους!
    Αν είναι δυνατόν τον 21 αιώνα και να συνεχίζονται
    τέτοιες βιαιοπραγίες σε παιδιά και γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε... καλά δεν περνάμε εμείς εδώ στη Δύση...
      Το ξέρω βρε zoyzoy ότι σε αναστάτωσα, αλλά να... υπάρχει και η Ανατολή, αλλιώς δεν θα φώναζε ο Ναζίμ Χικμέτ "Ξύπνα Ανατολή, ξύπνα από τον ύπνο του θανατά!!!"

      Διαγραφή
    2. Άνοιξε και το παλιό blog, υπάρχει άλλη έκπληξη εκεί!

      Διαγραφή
  3. Αυτό με την περιτομή του Τζίζας, δεν το είχα σκεφτεί! Τεράστιο όπλο, αφού ο Τζίζας είναι Θεός, γιατί περιτμήθηκε;;; Λάικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής! Αλλού κάνεις κριτική, και καλά κάνεις και αλλού "like" όπως εδώ. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!

      Διαγραφή

Η γνώμη του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα