Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η αντισύλληψη είναι αμάρτημα;

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Και όταν προστατεύεσαι από το Aids (με προφυλακτικό)
…και όταν πρόκειται να κυοφορήσεις το παιδί του βιαστή σου (με το χάπι της επόμενης ημέρας)
Να γιατί η θρησκεία, όχι μόνο παράλογη και επικίνδυνη είναι, αλλά σε αποξενώνει και από τη ζωή!

15 σχόλια:

  1. χα!χα!Βρήκες την ημέρα να σατιρίσεις τον Πάπα:))

    Και'γω που νόμιζα ότι ήταν ο Σουλειμάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτά τα δυο ολισθήματα που έκανε, που προσβάλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, από καιρό ήθελα να τα κάνω zoyzoy. Ας τα έχεις υπ' όψιν σου εσύ που στο νησί σας φιλοξενείται τόσους καθολικούς!

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΟΥΤΕ AIDS ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΜΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
    3. Απλά φίλε μου δεν διάβασες ιστορία. Αν δεν υπήρχαν οι θρησκείες ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.

      Διαγραφή
    4. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ε;

      Διαγραφή
    5. Βλέπω δεν τα πιάνεις με την πρώτη. Το πλαίσιο αναφοράς είναι η Ιστορία, όχι εγώ!

      Διαγραφή
    6. KAI TO ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ …

      Διαγραφή
    7. Ας σταματήσει αυτό το τρολάρισμα «Ανώνυμε». Δουλειά δεν έχεις και καβγά αναζητάς! Το επίπεδό σου πολύ χαμηλό για να συζητήσω άλλο μαζί σου. Την απάντηση που έδωσα στο άλλο blog
      την δίνω και εδώ προς ενημέρωση όσων δεν έχουν καταλάβει ποιος είσαι!

      Διαγραφή
    8. χε χε χε

      τι λες μωρέ ... καλά είσαι ?

      μου αρέσει που παρακολουθείς και το βλογκ σου ! και έβγαλες αυτο το σύμπέρασμα ...

      (το αντιγράφω γιατί βλέπω και εσύ τα ίδια κάνεις)

      Διαγραφή
    9. Πρόκειται για φαιδρό άτομο, όπως θα λέγαμε Ιλαρό άτομο που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ντροπή, ούτε τις βλακώδεις πράξεις του! Δεν είναι τυχαίο που επέλεξες να ονομάζεσαι από μόνος «φως ιλαρόν» και να το διαδίδεις, χωρίς να ντρέπεσαι, στο διαδίκτυο!!!

      Διαγραφή
  2. Ε,εμ καλησπέρα καλέ μου...ε, εγώ θα σου απαντήσω κάπως αλλιώς...όκ? για'μένα αμαρτία είναι, να δείχνεις ανευθυνότητα,απένταντι στον ίδιο σου,τον εαυτό (καταρχήν) οκ? και να αδιαφορείς πλήρως,για τους όποιους κινδύνους που αφορούν τη σεξουαλική ζωή σου, και τη σεξουαλική ζωή,γενικότερα οκ?να κάνεις σέξ σαν τα ζώα χωρίς κα μί α προφύλαξη,ή χωρίς να π αίρνεις κ αν έ να μέτρο, προφύλαξης είτε από τους διάφορους δυστυχώς θανατηφόρους ιούς,που κυκλοφορούν με χειρότερο από αυτούς,το AIDS οκ? που έχει,σκωτόσει εκατομμύρια ανθρώπους...και συνεχίζει να σκωτόνει..και κατά δέυτερον να ΜΗΝ παίρνεις καμία προφύλαξη,για ενδεχόμενη (ανεπιθήμητη στις περισσότερες των περιπτώσεων)εγκυμοσύνη οκ? και στις δύο αυτές περιπτώσεις αυτό αν το κάνει κάποιος είναι ανευθυνότητα,του χειρίστου είδους για'μένα...και το να μη παίρνει προφυλάξεις για το AIDS κάποιος οκ?(με το ενδεχόμενο, να κολλήσει ο ίδιος από κάποιον,ή να κολλήσει ο ίδιος κάποιον άλλον)αν τυχαίνει να είναι φορέας της νόσου,αλλά και στη δεύτερη περίπτωση αν κάποια κοπέλα παρά το ότι ΔΕΝ θέλει,να μείνει έγκυος πάρ'αυτά ΔΕΝ παίρνει καμία προφύλαξη..μένει έγκυος σε ένα παιδί που ΔΕΝ θέλει..οκ? και το πετάει σε ίδρυμα...ορφανοτροφείο και δε συμμαζέυται..ε,αυτό είναι ένα έγκλημα για'μένα και στις δύο περιπτώσεις..το αμάρτημα καλέ μου είναι να φέρεσαι με την απερισκεψία και την ανευθυνότητα και τον υπέρ-μετρο εγωϊσμό,ενός 15χρονου οκ? που δ εν δίνει δεκάρα για τις όποιες συνέπειες θα έχει, αυτό που θα κάνει..και κυρίως δ εν δίνει δεκάρα,για τον άλλο που έχει δίπλα του...και το μό-νο που τον ενδιαφέρει,είναι να ικανοποιήσει απλώς τις όποιες σεξουαλικές-βιολογικές ανάγκες του αδιαφορόντας πλήρως,για το τί συνέπειες θα έχει α υτό που κάνει..(που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ολέθριες και καταστροφικές)...οκ?και ό χι το να παίρνεις προφύλαξη γιανά ΜΗ γίνουν α υτά ή γιανά μη φτάσεις στο σημείο αυτό...που δ εν έχει γυρισμό...και άσε τους διάφορους αντιπρωσόπους της όποιας θρησκείας να λένε ό,τι βλακεία τους κατέβει (που δεν έχουνε πεί και λίγες κοτσάνες εδώ που τα λέμε κι όχι μό-νο αυτός,ο κάθε πάπας,προκαθήμενος,αρχιεπίσκοπος τέσπα).....καλησπέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ. ο.κ. Άθη μας κάλυψες. Είπες πιο πολλά και από μένα. Έτσι είναι, όπως τα λες! Η βλακεία πάει σύννεφο. Να δεις τώρα τι λένε για τον Πάπα και την... προφητεία του "Άγιου" Μαλαχία για το... τέλος του κόσμου! Δεν πέρασαν δυο μήνες από την 21 Δεκέμβρη και άλλο τέλος του κόσμου μας περιμένει!

      Διαγραφή
  3. Εεε,ούυυφφ!χααααααααααχααααααααααααααχαααααααααααχα!ε,δεν ξέρω το για τί αλλά μου έφτιαξε,τη διάθεση α υτό το κείμενο πρωϊνιάτικα..χοοοοοχοοοοχοοοο ε, από μαλακίες..(ε,με συγχωρείς καλέ μου αλλά)πάμε καλά..βλέπω...ε,εμ μας έχουνε φλωμόσει στις αηδίες, τελευταία..μία με την 'υποτιθέμενη προφητεία'των Μάγιας..(που ντάξει,έχει παρά-ποιηθεί όσο δ εν παίρνει λέω εγώ,και παρά-φραστεί?,παρά-λλαχθεί μια και οι άνθρωποι (που είχαν έναν πολύυ σπουδαίο πολιτισμό για τα δεδομένα της εποχής τους δ εν εννοούσαν αυτά που λένε οι διάφοροι, αυτοί που θέλουν να τρομοκρατούν ντε!)αλλά άλλα εντελώς διαφορετικά με όσα είπαν και προέβλεψαν οκ?(πάρ'αυτά παρά-μένει ένα μεγάααλο μυστήριο εώς σήμερα το γιατί και πως καταστράφηκε ο σπουδαίος πολιτισμός τους οκ?)?μάλλον έτσι ώστε να έρθει,στα μέτρα αυτονών που αρέσκονται,να..'σπέρνουν'διάφορες αηδίες κατά καιρούς εδώ κι εκεί γιανά τρομοκρατούν τον κόσμο,(ε,εμ βλέπεις η...πάσης φύσεως 'τρομοκρατία'ήταν από πάντοτε ένας καλός τρόπος 'χειραγώγησης'του πλήθους,των μαζών)...τεσπά...ε,γέλασα δε λέω με τις αηδίες που γράφει αυτό το κείμενο..ε,εμ προβλέπεται αν ακούσουμε κι άλλα τέτοια...όπως δείχνει..ε,πάντως η χθεσινή...βροχή από κομήτες στη γή από τους οποίους ο ένας χτύπησε και κάμποσους ανθρώπους (ο άλλος απλώς μας 'ακούμπησε' αλλά ντάξει)..ε,δεν νομίζω πως έχει κάποια σχέση με ό-λα αυτά!!!μάλλον όχι..μάλλον είναι ένα τυχαίο γεγονός που αφορά την αστροφυσική και τα ουράνεια σώματα τέσπα..και που συμβαίνει μία στις χίλιες και που απλώς έτυχε,να συμβεί στις μέρες μας...και να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι τυχεροί να το δούμε,ε,έχει ξανα-γίνει πολλλάαααα χρόνια πριν γεννηθούμε εμείς..(όπως άκουσα εχτές από κάποιους αστροφυσικούς)στη τιβί..μάλλον τώρα θα δούν ξανά κάτι τέτοιο τα..τρισεγγονά μας?εάν κάνουμε φυσικά...καλημέρες...και η..κατάσταση είναι πραγματικά για γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό να παρακολουθείς τις αναρτήσεις για να σου φτιάχνω τη διάθεση. Όμως μην γράφεις πολλά και κουράζουμε το θέμα. Λίγα και συνεκτικά γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

      Διαγραφή

Η γνώμη του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα